Arts
,
2017
Diumenge 3 de desembre, 17h
Auditori Diputació
Tarragona

Cinema en Família: 'El castell al cel'

La Diputació de Tarragona i l’Associació Cultural Anima’t impulsen, per segon any consecutiu, el cicle Cinema en Família, una iniciativa lúdica i cultural que té com a objectiu dotar a la ciutat de Tarragona d’una programació de cinema de qualitat pensada per a tots els públics.

En aquest sentit, del 5 de novembre al 25 de febrer es projectaran 12 pel·lícules de diverses nacionalitats i reconegudes per la crítica. La programació Cinema en Família de la Diputació de Tarragona i l’Associació Cultural Anima’t és una aposta pel cinema familiar de qualitat, que en la seva primera edició ha comptat amb prop de mig miler d’espectadors.

Sinopsi

La Sheeta és l'única persona al món que coneix el secret de la ciutat flotant, resultat d'una civilització que sembla extingida. En Pazu és un jove rebel que es creuarà en el seu camí. Assolir trobar el castell en el cel i conèixer els seus misteris ocults es convertirà en una odissea plena d'aventures i personatges, reforçant al mateix temps la relació d'afecte entre en Pazu i la Sheeta davant l'adversitat.

Direcció: Hayao Miyazaki

Premis: Premi Ofuji Noburo 1987 a Hayao Miyazaki.

Preu: 

5€

Més informació: 

  • imatge de control 1per1