AGENDA
Fires i festes
Fira de Santa Úrsula - Valls 2017
2017
Del 16 al 22 d'octubre
  • Valls
Diversos llocs

Fira de Santa Úrsula

La Fira de Santa Úrsula de Valls serà epicentre de catalanitat entre el 16 i el 22 d’octubre. Els castells com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat projectaran el lema ‘Força, equilibri, valor i seny’ en la commemoració dels 150 anys de la seva estrena l’any 1867 dins la composició coral ‘Los Xiquets de Valls’, efemèride amb ressò en el programa amb diferents activitats.

El 7è Simposi Casteller, dedicat als drets vinculats al fet casteller i l’evolució a partir de les noves dinàmiques d’assaig; la 7a FiraCastells, amb una vintena d’estands i l’estrena de quatre nous expositors en els àmbits de l’artesania i de la producció de marxandatge.

L’apartat musical del dissabte 21 estarà protagonitzat pel líder de Dusminguet i de la Troba Kung-Fú, Joan Garriga & Galactic Mariatxis (plaça de l’Oli) i pels vallencs Mariona & Gabriel Duet i Elena Volpini (Pati, divendres tarda).

No hi faltarà la cuina km0 de Ramon Martí del Restaurant El Llagut, de Tarragona, i les tapes castelleres del xef Oriol Carbonell; l’obertura al públic durant el cap de setmana de la plaça interior del futur Museu Casteller de Catalunya, que ha completat els treballs de construcció de la caixa continent; les activitats familiars que continuen creixent; i el cim de la Fira amb la diada castellera del diumenge 22 al migdia amb les dues colles dels Xiquets de Valls.

Programa: 

Consulta'l aquí (PDF)

Més informació: 

Et pot interessar

Ara Malikian
Dissabte 24 de març, 21h
Valls
Demarco Flamenco
Divendres 27 d'abril, 21:30h
Tarragona
Divendres 23 de març, 21h
Falset
Diumenge 25 de març, 11h
Santa Margarida i els Monjos
Dies 24 i 25 de març
Vilafant
6è Cicle de Cantautor(e)s del territori 'Al Caliu' - 2018
Del 25 de febrer al 24 de març
L'Espluga de Francolí, Montblanc, Valls, La Riba
Ruta teatralitzada del vermut de Reus
Dissabte 2 de juny, 12h
Reus
Cicle 'La ciència de la xocolata' - 2018
Del 16 de novembre al 12 de juliol
Tarragona