Activa't
,
2018
Del 14 al 16 de maig
Diversos espais
Tarragona

1r Festival Internacional de Divulgació Científica 'Pint of Science'

1a edició del Festival internacional de divulgació científica 'Pint of Science'. 24 homes i 19 dones que fan recerca al territori en diferents àmbits i nivells protagonitzaran aquestes xerrades divulgatives.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és apropar la ciència a la ciutadania en les seves diferents vessants, i fer-ho en l’ambient relaxat i distès d’un bar, amb l’objectiu de que els assistents puguin establir un diàleg amb els investigadors, plantejar dubtes o generar debat. L’oferta divulgativa de cada bar se centrarà en una àrea temàtica diferent: El nostre cos (La Cantonada), La nostra societat (Highland) i Planeta Terra (Clot Martell). Les xerrades, en un to informal, busquen obtenir la complicitat i l’interès del públic.

El festival té un caràcter internacional, i se celebra en les mateixes dates a 272 ciutats de 20 països d’Europa, Amèrica, Àsia i Oceania. 

*Activitats dirigides a tot tipus de públic.

Programa: 

Consultar programa aquí.

Preu: 

Activitats gratuïtes.

Organitza: 

Associació de Divulgació Científica al Camp de Tarragona

Col·labora: 

ICIQ, Medius Koloro, Cerveza Rosita, Ajuntament de Tarragona, Universitat Rovira i Virgili, IISPV, IPHES, EVERAMA, FESOCA i ICAC

Més informació: 

  • imatge de control 1per1