Activa't
,
2018
Dilluns 22 d’octubre, 8:30h
Castell Templer
Barberà de la Conca

'Agronyam'

Segona edició d’’Agronyam’, una jornada destinada a conectar productors del Camp de Tarragona amb professionals de la restauració d’arreu del país: cuiners, periodistes gastronòmics, restauradors, foodies…

Sota el títol ‘L’art de produir, compartir, col·laborar i competir’, ‘Agronyam’ consta de diferents ponències entre les que destaquen la de Carme Ruscalleda o la de Vicent Guimerà, i al final del matí, s’ha previst un espai de tast i ​networking perquè productors i cuiners es relacionin entre ells i puguin crear sinergies amb l’objectiu d’enfortir la cultura enogastronòmica del Camp de Tarragona. 

Inscripcions: 

Cal fer inscripció abans del dia 12 d’octubre aquí (enllaç)

Organitza: 

Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp

Més informació: 

Facebook AgroNyam

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1