Jump to navigation
Divendres 12 de desembre, 19h
Dissabte 13 de desembre, 11h
Dissabte 13 de desembre, 10:30h
Del 22 de febrer al 13 de desembre
Del 27 de setembre al 13 de desembre
Del 27 de novembre al 18 de desembre
Dissabte 20 de desembre, 11:30h
Dissabte 20 de desembre, 11h
Segona edició d’’Agronyam’, una jornada destinada a conectar productors del Camp de Tarragona amb professionals de la restauració d’arreu del país: cuiners, periodistes gastronòmics, restauradors, foodies…
Sota el títol ‘L’art de produir, compartir, col·laborar i competir’, ‘Agronyam’ consta de diferents ponències entre les que destaquen la de Carme Ruscalleda o la de Vicent Guimerà, i al final del matí, s’ha previst un espai de tast i networking perquè productors i cuiners es relacionin entre ells i puguin crear sinergies amb l’objectiu d’enfortir la cultura enogastronòmica del Camp de Tarragona.
Cal fer inscripció abans del dia 12 d’octubre aquí (enllaç)
Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp
Facebook AgroNyam