Jump to navigation
Divendres 29 de març
Divendres 29 de març, 10:30h
Divendres 29 de març, 17:30h
Del 2 al 29 de març
Cada dissabte, 11h
Del 28 al 30 de març
Mes de març
Segona edició d’’Agronyam’, una jornada destinada a conectar productors del Camp de Tarragona amb professionals de la restauració d’arreu del país: cuiners, periodistes gastronòmics, restauradors, foodies…
Sota el títol ‘L’art de produir, compartir, col·laborar i competir’, ‘Agronyam’ consta de diferents ponències entre les que destaquen la de Carme Ruscalleda o la de Vicent Guimerà, i al final del matí, s’ha previst un espai de tast i networking perquè productors i cuiners es relacionin entre ells i puguin crear sinergies amb l’objectiu d’enfortir la cultura enogastronòmica del Camp de Tarragona.
Cal fer inscripció abans del dia 12 d’octubre aquí (enllaç)
Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp
Facebook AgroNyam