Família
,
2018
Divendres 25 de maig, 20h
Biblioteca Carles Cardó
Valls

Aventura interactiva 'La Supernit a les Biblioteques'

'Supernit a les biblioteques' públiques, una activitat organitzada per promoure la lectura entre el públic infantil i fer arribar als més petits la importància de la lectura.

Per fer-ho, el Super3 ha ideat una aventura multitudinària, simultània i transmèdia per tot el territori en què els nens i nenes participants ajudaran la Nenúfar i la Matoll perquè puguin sortir de la biblioteca de la casa de la família del Super3 on han quedat tancades pel malvat Sr. Pla.

*Aquesta activitat s’emmarca entre els objectius recollits al Pla de Lectura 2020, i es durà a terme a més de 150 poblacions i 270 biblioteques municipals simultàniament. 

Horari: 

De 20 a 21h

Sinopsi: 

La Supernit és el colofó d’una de les històries creades pel Super3 i que, des finals d’abril, s’ha començat a difondre al canal Super3, al web super3.cat i a l’aplicació de vídeo per a mòbils i tauletes del Super3, i que, fins i tot, tindrà al web un videojoc creat expressament per a l’ocasió.

El final de l’aventura protagonitzada per la Nenúfar i la Matoll arribarà quan els lectors infantils podran participar-hi des de la seva biblioteca pública més propera per ajudar les seves heroïnes a escapar de la biblioteca de la casa del Super3 on estan tancades.

Preu: 

Activitat gratuïta. Aforament limitat, cal inscripció prèvia.

Inscripcions: 

Biblioteca Carles Cardó
Telèfon: 977 63 60 12

Organitza: 

Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1