AGENDA
Família
Dàmaris Gelabert
2018
Diumenge 6 de maig, 18h
  • Riudoms
Teatre Auditori Casal Riudomenc

Concert amb Dàmaris Gelabert

Concert de la pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert, presentant el seu nou espectacle musical 'La vida és música'. 

Un recorregut per la importància de la música i la cançó en la vida dels infants per mitjà de les cançons més conegudes de la Dàmaris Gelabert. Tot el que ens envolta sona, fins i tot abans de néixer. La vida és plena de sons, música i cançons. A través d’una petita història biogràfica i conduïda per les seves cançons més conegudes, la Dàmaris ens descobreix com el món és ple de sons i cançons, però també com les cançons ens ajuden a aprendre i a créixer.

 

Sinopsi: 

La Dàmaris Gelabert s'ha convertit en un referent musical pels nens i nenes del nostre país. Pedagoga i musicoterapeuta, les seves cançons, a banda de fer feliços i divertir als infants tenen un alt contingut pedagògic. Projecten valors i estimulació vers la música gràcies a les seves lletres i unes melodies fàcilment enganxoses que s'han popularitzat per les escoles i famílies amb els nens i nenes com a protagonistes. Una recepta infal·lible per acostar l'amor a la música i a la cançó des de ben petits.

Preu: 

 

Zona A: 14€ anticipada | 18€ taquilla
Zona B: 12€ anticipada | 16€ taquilla
Compra-les aquí

Més informació: 

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 21 de febrer, 22:30h
Lleida
Els músics de Bremen in concert - Cia. Pot de Teatre
Dissabte 10 de març, 18h
Ulldecona
Mobilus
Diumenge 11 de març, 12h
Tortosa
Monsieur Croche
Diumenge 25 de febrer, 11:30h
Vila-seca
Plors de cocodril
Dissabte 10 de març, 17h
Lleida
Dàmaris Gelabert
Diumenge 4 de març, 17:30h
Lloret de Mar
Amb P de Pallaso
Dissabte 14 d'abril, 18h
Sant Andreu de la Barca