Música
,
2018
Dissabte 20 de gener, 23h
Sala el Cau
Tarragona

Concert de Kids From The 90s​

Concert de Kids From The 90s, banda d'indie rock amb base a Barcelona i amb arrels també a Ponent i el Maresme, presentatn el seu EP debut 'This Is Where We Are'. 

Sinopsi: 

El projecte comença amb la inquietud de Marina Pallàs (veu) i Enric Ayguadé (veu i guitarra) de donar vida a cançons que anaven acumulant a un calaix. La seva fascinació per una època que no van tenir temps de viure els porta a buscar per la capital la resta de membres per poder donar cos a unes cançons que ja havien estat composades, des del principi, per tocar-se en format banda. Les ganes constants d'explorar i conjugar els sons d'aquelles dècades daurades amb els actuals els porten fins a escenaris com el del Primavera als Barris -Primavera Sound (2016)-, Festival Brot (2016), Barcelona Music Lobbiers (2016), Mercat de Música Viva de Vic als Carrers (2016) i Festival DescoNNecta (2017).

 

La formació, amb base a Barcelona però amb arrels també a Lleida i el Maresme, es completa quan s’incorporen Víctor González (bateria) i Miquel Coll (baix), exmembre de The Free Fall Band -editats per El Segell del Primavera i apadrinats per Miqui Puig-. És des d'aquest moment que la banda, entre escenaris i sessions d'assaig, configuren un so propi que completa les composicions originals de guitarres indies suaus amb sons ara més dobles. La suavitat en el joc de veus i guitarres amb reminiscències del britpop combinades amb tints més grunge propis del college rock caracteritzen unes cançons directes però imprevisibles. Sons nets i bruts es combinen sense prejudicis i donen veu a una banda que atribueix a cada so i actitud el seu espai indicat, cosa que fa que el públic s'hi refereixi com un grup elegant però alhora irreverent.

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

Facebook Kids From the 90s
Facebook Sala el Cau

  • imatge de control 1per1