Arts
,
2018
Del 3 de maig al 10 de juny
Museu d'Art Modern
Tarragona

Exposició 'Inner Landscapes'

Proposta fotogràfica obra de dos artistes, Béatrice Bizot i Ramon Cornadó, que fusionen la seva visió i línies de treball reflexionant sobre l'ésser humà contemporani, en relació a l’entorn físic com a metàfora del seu món intern, exposat als cicles de renaixement i mort constant dels seus valors, de les relacions amb els altres i dels ideals que el sostenen. Temes que, en el context actual de la societat "líquida" en la qual vivim, ressalten de forma poderosa.

L’escenografia construïda per a expressar aquesta idea ha estat la integració d’espais perifèrics, postindustrials o llocs inusuals de presència humana (tema recurrent en el treball del fotògraf) amb les figures arquitectòniques de l’escultora, alterant-ne completament l’escala, amb el propòsit de crear la percepció de versemblança en les fotografies.

El fet de traslladar les peces escultòriques, generalment instal·lades en espais urbans, a espais exteriors i abandonats fa que, tant els indrets com les escultures, s'embolcallin 'un valor arqueològic, mitològic o, fins i tot, sacre en funció del context i escenografia escollits. Algunes de les imatges, donada la seva posada en escena, prenen també un caire de crítica.

Horari: 

De dimarts a divendres: de 10 a 20h
Dissabtes: de 10 a 15h i de 17 a 20h
Diumenges i festius: d’11 a 14h

 

Inauguració: 

Dijous 3 de maig, a les 19:30h

Preu: 

Entrada gratuïta.

Organitza: 

Diputació de Tarragona i Museu d'Art Modern de Tarragona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1