Espectacles
,
2018
Del 12 al 21 de juliol
Diversos espais
Tarragona

FITT. Noves Dramatúrgies

Cinquena edició del FITT. Noves Dramatúrgies, el Festival Internacional de Teatre de Tarragona, un esdeveniment teatral que cada cop va sumant més complicitats (aquest any s’hi sumen el Magatzem i el Teatre del Serrallo) permetent així que sigui el festival de Tarragona i dels tarragonins, que decidiran un altre cop al 'Youngfitt' quin espectacle portarà arreu del món el premi especial del públic.

EL FITT és un centre de referència teatral contemporània amb propostes internacionals però també locals, com les destacades enguany de dos artistes tarragonins: ‘Vaig ser Pròsper’, de Marc Chornet, i ‘A mí no me escribió Tenessee Williams’, de Roberto G. Alonso

15 espectacles més una exposició permanent de 8 procedències molt diferents, on moltes companyies presenten el seu espectacle per primer cop a casa nostra. Autors contemporanis que parlen, a través de l’art, del que els preocupa i, per tant, del que ocupa i preocupa a la societat actual. Creadors que conviden al públic a establir noves relacions amb el teatre.

Programa: 

Tota la programació a l'enllaç

Preu: 

 

Entrades:
- Entrada General 18€
- Entrada General Youngfitt 18€

Abonaments:
- Young Fitt 36€ (3 dies de YOUNGFITT 6 espectacles + 3 sopars + 2 workshops)
- Abonament 4 60€ (4 espectacles de la programació fora del YOUNGFITT)
- Abonament 8 110€ (8 espectacles de la programació fora del YOUNGFITT)
- Abonament 8 + abonament YOUNGFITT 140€ (tots els espectacles del festival)

Compra d'entrades a l'enllaç

Organitza: 

Sala Trono

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1