Jump to navigation
Divendres 12 de desembre, 19h
Dissabte 13 de desembre, 11h
Del 22 de febrer al 13 de desembre
Del 27 de setembre al 13 de desembre
Dissabte 20 de desembre, 11h
Diumenge 21 de desembre
Dies 14, 21 i 28 de desembre
Dissabte 10 de gener, 11h
L’associació Vallspiula clourà la seva quarta temporada de Sopars-tertúlia compartint la taula amb la xef Carme Ruscalleda, on s'hi conversarà sobre la seva manera d’entendre la vida i la passió per la cuina.
Prenent el receptari tradicional català, variat i sofisticat com a punt de referència la cuinera ha creat propostes renovades amb els seu propi segell. Ruscalleda ha repensat receptes tradicionals com la sopa de pa, els peixos amb suc o els escabetxos de peix i ha reinterpretat amb mirada avantguardista plats tan nostrats com els canelons.
27€
Cal fer reserva prèvia al correu vallspiula@gmail.com (places limitades fins a un màxim de 20 persones)
Associació Vallspiula
Web Associació Vallspiula