Espectacles
,
2019

Teatre ‘Veu de Dona’

Teatre ‘Veu de Dona’ a càrrec de Les Fugitives, amb el que reivindiquen el Dia de la Dona. Una hilarant i emotiva comèdia en què quatre dones decideixen submergir-se per descobrir la realitat d’aquesta societat occidental aparentment igualitària. A l’endinsar-se s’adonen que encara en ple segle XXI les dones són excloses de les esferes de poder, agredides sexualment i educades per ser esveltes, mares, sensibles, impecables i… infelices.

*El mateix divendres a les 20h: visita comentada a l’exposició 'Valls i Teatres en femení a mitjans del segle XX', amb Aïda Sánchez.

Sinopsi: 

'Veu de Dona' és una obra teatral necessària, fins i tot imprescindible. Del 2008 al 2017 a Catalunya 98 dones han estat assassinades per violència masclista. L’any 2017 el nombre total de denúncies per violència masclista a Catalunya va ser de quasi 23.000. Aquestes dades no ens les hem inventat nosaltres, sinó que han estat recollides per la Delegación del Gobierno para la Violencia de Género. Malgrat això, encara hi ha qui opina que les dones i els homes ja viuen en plena igualtat.

Doncs no, no és així. I no, no hem trobat estadístiques sobre quantes dones caminen de nit en un estat constant d’alerta o sobre la quantitat de dones que s’han sentit incòmodes per haver rebut comentaris de mal gust (considerats per alguns “piropos”), però us assegurem que en són moltes, moltíssimes. Creiem que aquesta societat plena de micromasclismes necessita un canvi urgent i per això el reivindiquem fent allò que sabem: Teatre.

Preu: 

14€ | 12€ amb el carnet Amics dels Teatres
Compra entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Amb Maria Ten, Judith Corona, Laia Pujol i Mònica Molins. 
Direcció: Maria Ten

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1