Arts
,
2020

Pel·lícula 'Los Glosters' (Suspès)

En el marc del Memorimage, el Festival Internacional de Cinema de Reus, projecció de la pel·lícula 'Los Glosters' (Catalunya, 2019) de Nando Caballero, on rememora el concert que van oferir el grup tarragoní per celebrar els seus 30 anys de vida. 

Sinopsi: 

Els Glosters, grup tarragoní de pop, celebren els seus trenta anys de vida. Durant aquesta llarga trajectòria han ofert un bon grapat de cançons de beat amb arrels sixties. Un repertori on es manifesta la seva fascinant creativitat així com les seves habilitats instrumentals i vocals. Des dels seus inicis, cap a finals dels vuitanta amb el nom de Pirats, fins arribar a la formació actual, han passat moltes coses que els distingeixen com una de les formacions més enriquidores de l’escena mod.

Per celebrar aquestes tres dècades d’existència, van oferir un aclamat concert a la sala tarragonina Zero el passat 2019. Rememorem el ja mític directe amb el testimoni dels seus principals protagonistes així com d’aquelles persones que han viscut d’una manera o altra l’ascens i la consolidació d’una banda incombustible.

Preu: 

Gratuït

Fitxa tècnica: 

Direcció: Nando Caballero
Edició: Nando Caballero
Direcció de fotografia: Nando Caballero, Dani Díaz i Joaquim Guillem
Producció: Ramón Cuenca i Evan Dedes
Documentació: Evan Dedes i Ramón Cuenca
Guió: Nando Caballero
Companyia de producció: Good Company Productions SL

Organitza: 

Ajuntament de Reus

Més informació: 

Web Memorimage
Facebook Memorimage

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1