Arts
,
2020

Pel·lícula 'A media voz' (Suspès)

En el marc del Memorimage, el Festival Internacional de Cinema de Reus, projecció de la pel·lícula 'A media voz' (Cuba, Espanya, França i Suïssa, 2019) de Heidi Hassan i Patricia Pérez Fernández, una pel·lícula íntima i reveladora sobre la feminitat en el segle XXI.

Sinopsi: 

A través de la correspondència audiovisual entre dues cineastes cubanes s’articula el diàleg d’aquesta història. Dues dones de més de 40 anys, afrontant els reptes de l’emigració, intenten reconstruir-se lluny de Cuba. Heidi Hassan va emigrar recentment a Suïssa cansada d’apostar per una Revolució que va perdre el sentit. Però s’enyora de Cuba, i travessa una profunda crisi d’identitat.

El rellotge biològic la posa en la decisió d’haver de triar entre la seva carrera i la maternitat. Dividida per aquests dos desitjos, decideix reprendre la comunicació amb la Patricia, la seva millor amiga i amb la qual per discrepàncies polítiques va perdre el contacte.

Un diàleg -a mitja veu- que els permetrà reorientar les seves vides. 

Preu: 

Gratuït

Fitxa tècnica: 

Direcció: Heidi Hassan i Patricia Pérez Fernández
Edició: Heidi Hassan, Patricia Pérez Fernández i Diana Toucedo
Direcció de fotografia: Heidi Hassan i Patricia Pérez Fernández
Producció: Daniel Froiz i Delphine Schmit
Guió: Patricia Pérez Fernández i Diana Toucedo
Companyia de producció: Matriuska produccions, Perspective Films, Producciones de la 5ta avenida i PCT Cinéma Télévision

Organitza: 

Ajuntament de Reus

Més informació: 

Web Memorimage
Facebook Memorimage

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1