Arts
,
2020

Pel·lícula 'Pilar Aymerich. La Mirada Felina' (Suspès)

Inaugura la 15a edició del Festival Internacional de Cinema Memorimage, la projecció de la pel·lícula 'Pilar Aymerich. La Mirada Felina', un documental on Jordi Portals on a través de la preparació d’un retrat de Sergi López, descobreix una fotògrafa que sempre ha preferit mantenir-se en un discret segon pla darrere la càmera i fugir de la notorietat per centrar-se, per dir-ho en paraules seves, a escriure amb imatges. Unes imatges que avui ja formen part de la nostra història col·lectiva.

Sinopsi: 

Pilar Aymerich és l’autora d’infinitat de fotografies icòniques que documenten la transició democràtica i la lluita feminista de la segona meitat del segle XX. És també l’autora de retrats de personatges de la cultura que el franquisme havia silenciat durant anys.

Després de cinquanta anys de carrera, Pilar Aymerich continua en actiu vivint de manera intensa la seva professió, fins al punt de convertir-la en l’eix central de la seva vida.

A través de la preparació d’un retrat de Sergi López, descobrim una fotògrafa que sempre ha preferit mantenir-se en un discret segon pla darrere la càmera i fugir de la notorietat per centrar-se, per dir-ho en paraules seves, a escriure amb imatges. Unes imatges que avui ja formen part de la nostra història col·lectiva.

Preu: 

Gratuït

Fitxa tècnica: 

Edició: Sibila Estruch
Direcció de fotografia: Benet Roman
Producció: Carolina Trujillo
Documentació: Jordi Portals, Pilar Aymerich, Carolina Trujillo
Guió: Jordi Portals
Productora: Wonka Films

Organitza: 

Ajuntament de Reus

Més informació: 

Web Memorimage
Facebook Memorimage

  • imatge de control 1per1