Arts
,
2020

Pel·lícula 'They call me Babu' (Suspès)

En el marc del Memorimage, el Festival Internacional de Cinema de Reus, projecció de la pel·lícula 'They call me Babu' (Països Baixos, 2019) de Sandra Beerends, qui, a través d’una extraordinària compilació d’imatges d’arxiu inèdites, descobreix la història de l’Alima, una molt jove nadiua, empoderada i sense prejudicis, que s’incorpora com a babu (mainadera) a una benestant família holandesa a la Indonèsia colonial.

Sinopsi: 

La integració de l'Alima a una benestant família holandesa a la Indonèsia colonial per cuidar el seu bebè la porta a l’experiència de viatjar amb ells als Països Baixos. Un viatge de descoberta i creixement personal que suposarà un punt d’inflexió.

Els canvis s’acceleren quan en tornar, el país es troba sota l’ocupació japonesa, els rols i privilegis socials comencen a canviar i comença la lluita per la independència d’Indonèsia. Durant tot aquest temps, l’Alima mai deixa de dedicar-se al petit, tasca que conviurà amb la seva lleialtat a una nova causa i amant, un lluitador rebel a la colònia.

Preu: 

Gratuït

Fitxa tècnica: 

Edició: Ruben van der Hammen
Producció: Pieter van Huystee
Documentació: Antonio Alonso
Guió: Antonio Sandra Beerends
Companyia Productora: Pieter van Huystee Film

Organitza: 

Ajuntament de Reus

Més informació: 

Web Memorimage
Facebook Memorimage

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1