Espectacles
,
2020

Teatre 'Abans que es faci fosc'

Teatre 'Abans que es faci fosc', un monòleg de l'autora d''Ivan i els gossos', dirigit en aquesta ocasió per Pep Pla i interpretat per Míriam Iscla: el viatge sideral i íntim d'una astrònoma cap a la ceguesa.

Durada: 75 minuts

> Funció adaptada per a persones amb discapacitat sensorial: Servei de subtitulació, audiodescripció, bucle magnètic i so de sala amplificat.

Sinopsi: 

L'Anna treballa en un planetari local i explica als qui s’acosten a les instal·lacions els secrets que guarda l’univers. Com a astrònoma, sempre recorda als visitants que som en un punt perdut de l’univers i que vivim en un planeta de color blau que gira constantment sobre si mateix mentre es desplaça a una velocitat de més de 1.000 quilòmetres per hora.

En parla, també, a la Maria, la seva filla, que voldria pujar dalt d’un coet i viatjar cap a una altra galàxia... Potser l’Anna mira de perpetuar-se a través de la seva filla, de fer-se immortal i de transmetre els seus gens, però també d’assegurar la continuïtat dels seus valors i idees...

Però la vida de l’Anna canviarà quan li diagnostiquen una malaltia que farà que, com la de les estrelles, també la llum dels seus ulls s’acabi apagant.

Preu: 

De 12 a 20€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1