Espectacles
,
2020
Dilluns 7 de desembre, 20h
Teatre Auditori
El Morell

Teatre 'Les qui venen amb mi'

Teatre 'Les qui venen amb mi' a càrrec de Tornavís Teatre, un text de la morellenca Glòria Granell que narra una història que neix a partir d’un viatge de cooperació que va fer la companyia als campaments de refugiats sahrauís d’Algèria amb el projecte Una Finestra al Món.

En aquesta experiència van poder apropar-se a la realitat del poble sahrauí a través d’entrevistes a tres generacions: des de persones que van viure la guerra i l’exili fins a les nascudes als camps.

Sinopsi: 

La protagonista és la Hamada, una jove de 21 anys que vol fer la volta al món, però una caixa plena de gravacions antigues i una nota misteriosa la guiaran als campaments de refugiats sahrauís al desert d’Algèria en un viatge a la recerca dels orígens. 'Les qui venen amb mi' és un reclam de les veus silenciades, dels conflictes oblidats, de tot allò que som, ens pertoca i refusem amb insistència. Una crida a la responsabilitat en defensa de la llibertat i la dignitat.

Preu: 

 

3€ anticipada | 5€ taquilla
Comprar entrada trucant al Centre Cultural del Morell, al 977 842 176, de dilluns a divendres de 17 a 21h, o aquí (enllaç)

Organitza: 

Ajuntament del Morell

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1