Menjar i beure
,
2021
Dissabte 20 de novembre
El Pati
Valls

8a Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls

8a edició de la Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls, Memorial Àngel Solé, acte que obre oficialment la temporada de calçotades de Valls. La que ja és la clàssica jornada d'inici de la temporada a la ciutat d'origen de la calçotada reunirà a xefs de prestigi, restauradors locals i cellers en un esdeveniment que tindrà com a gran protagonista la cuina del calçot.

Programa: 

10:00h | Arrencada del primer calçot de la temporada (Acte reservat a mitjans de comunicació)
11:45h | Nomenament a Quim Masferrer com Amic de l'Autèntica Calçotada de Valls
12:00h | Showcooking amb el xef Óscar Manresa, restaurant Catalina (Gavà, Barcelona)
12:30h | Showcooking amb el xef Joel Castanyé, restaurant La Boscana (Bellvís, Lleida)
13:00h | Showcooking amb el xef Andreu Guasch, de La Licorera Vallenca (Valls)

> Consulta'l aquí (enllaç)

Organitza: 

Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Valls, IGP Calçot de Valls, DO Tarragona, Associació de Restauradors de Valls i Cooperativa Agrícola de Valls

Més informació: 

  • imatge de control 1per1