Música
,
2021
Divendres 12 de novembre, 21:30h
Pavelló Municipal d'Esports
El Morell

Concert de Sant Martí al Morell

En el marc de la Festa Major de Sant Martí del Morell, concert de Sant Martí, que enguany comptarà amb les actuacions d'Oques GrassesThe Goliards Collective i Dj Ceba.

Sinopsi: 

Oques Grasses presentaran el seu darrer album 'A tope amb la vida', un disc carregat de missatges vitalistes on, amb el seu particular sentit de l’humor i ritmes contagiosos que el caracteritzen, posen en valor el seu ofici, talent i anys de carretera.

The Goliards Collective proposen un recorregut del Carib a l'escenari. Un projecte musical que posa en comú el talent de vuit amics que es van conèixer estudiant al Taller de Músics de Barcelona. La proposta que porten a l'escenari passa pel filtre de les músiques jamaicanes els temes més significatius del jazz i de l'època daurada del swing, a més de grans hits radiofònics d'estrelles com ara Madonna, The Beatles, Alicia Keys o Amy Winehouse.

Acabar la nit ballant és la millor manera d'afrontar la matinada. Dj Ceba porta una sessió que viatja pels camps del reggae, ska, rock català mestissatge...

Preu: 

 

5€ anticipada | 8€ taquilla
Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Ajuntament del Morell

Més informació: