Música
,
2021

Espectacle 'El Poema de Nadal'

Nova edició de l'espectacle 'El Poema de Nadal' de Josep Maria de Sagarra. Es tracta d'un poema dividit en quatre cants i un final que Sagarra va escriure per encàrrec i ell mateix el va recitar l'any 1930.

Josep Maria Puig i Baiget i Xavier Pié desgranaran el poema amb tota la seva sensibilitat per robar la complicitat amb l'espectador, per transmetre tota la força, la tendresa i la realitat d'un Poema de Nadal que després de setanta-cinc anys d'haver estat escrit, encara continua vigent.

Durada: 60 minuts

Sinopsi: 

Parla de la joia del Nadal, del misteri d'aquella nit, dels pastors i la cova, del pessebre, del bou i la mula, i de l'estrella. Però Sagarra com autor de teatre exposa un poema dramàtic, un poema per reflexionar, punyent i molt entenedor. 

Els i les espectadores no poden passar només de puntetes escoltant el poema, no es poden quedar estranys davant el que diu i la manera com ho diu. Es veuen obligats a prendre'n partit, a mirar al seu interior, a preguntar-se, i almenys per una nit, com diu el poeta, "a ser uns homes de bona voluntat".

Preu: 

Entrada lliure amb invitació. Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Intèrpret: Josep Maria Puig i Baiget
Música: Xavier Pié

Més informació: