Espectacles
,
2021
Divendres 9 d’abril, 21h
Plaça Maria Mercè Marçal
El Morell

Espectacle 'Esencial'

En el marc del PrimaverArt, la mostra de teatre, música, dansa i circ a peu de carrer del Morell, espectacle 'Esencial', a càrrec de la companyia Vaiven Circo

Es tracta d'un espectacle que parla de transicions, amb una posada en escena inspirada en l''Arc de Sant Martí de Waldorf', una joguina composta de pilars i arcs que proporcionen un entorn espectacular. 

Una escenografia amb matisos poètics, ideal per crear un entorn màgic on treballar l’equilibri, amb subtils diferències que poden portar al pas del caos a l’harmonia en pocs segons.

Sinopsi: 

Cinc personatges que juguen, que somien, un viatge d’aventures que ens portarà a llocs remots on la decisió vital serà agafar el camí més senzill. 

Ens trobem davant d’una arquitectura canviant i capaç de reinventar-se, com fa el propi ésser humà en la recerca de la seva progrés, progressar.

Preu: 

2€ | Comprar entrada a les oficines del Centre Cultural (de dilluns a divendres: de 17 a 21h), o en línia aquí (enllaç) (A partir de 6 d'abril)

Fitxa tècnica: 

Idea original: Vaivén Circo
Intèrprets: Manolo Carambolas, Chema Martín, Irene de Pau, Raquel Pretel, Celia Sako, Rebeca Carrera i Miguel Moreno "Bolo"
Direcció: Vaivén Circo i Javi Parra
Composició Musical: Daniel Maldonado "Sam"
Escenografia: Vaivén Circo, Pepe del Pino i Raúl Ruiz "Niño de las Pinturas"
Vestuari: Joan Prohibido
Disseny de llums: Joan Carles Tamajón

Organitza: 

Ajuntament del Morell

Més informació: 

  • imatge de control 1per1