Espectacles
,
2021
Diumenge 11 d'abril, 20h
Plaça Maria Mercè Marçal
El Morell

Espectacle 'Koselig'

En el marc del PrimaverArt, la mostra de teatre, música, dansa i circ a peu de carrer del Morell, espectacle de circ 'Koselig' a càrrec de la companyia Capicúa. Un espectacle que ofereix escenes plenes de circ, teatre, humor i màgia on es tracta de conviure i sobreviure però sobretot, viure.

Per tots els públics.

Sinopsi: 

El pas del temps ens canvia però hi ha coses que mai ho fan, com la sensació de calidesa que sorgeix al compartir petits plaers amb gent propera.

Cinc personatges insòlits conviuen en un carruatge multifuncional, on de la rutina es fa un joc, el caos pot convertir-se en una quotidianitat extraordinària, els records es gronxen en el trapezi, les il·lusions es pugen al pal i les experiències s'enreden a la corda doble.

Preu: 

2€ | Comprar entrada a les oficines del Centre Cultural (de dilluns a divendres: de 17 a 21h), o en línia aquí (enllaç) (A partir de 6 d'abril)

Fitxa tècnica: 

Direcció artística: Oscar Valsecchi
Intèrprets: Oscar Valsecchi, Miguel Ángel García García, Sira Bover Egea, Rebeca Gutiérrez Encuentra, Yolanda Gutiérrez Encuentra, Misa Oliva Dosaiguas i Victoire d'Antino
Vestuari: Saemisa, Mariana González, Paola Delbalzo, y Marta Gaja
Escenografia: Francisco Torrejón y Capicúa
Disseny gràfic: Misa Oliva
Producció: Cia. Capicúa
Música original: Victor Morató
Músics: Òscar Jarba (bateria), Miquel Galceran (contrabaix), Lluc Riba (saxo i clarinet) Victor Morató (composició i piano)

Organitza: 

Ajuntament del Morell

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar