Espectacles
,
2021
Dissabte 10 d'abril, 19h
Plaça Fancesc Macià
El Morell

Espectacle 'No sin mis huesos'

En el marc del PrimaverArt, la mostra de teatre, música, dansa i circ a peu de carrer del Morell, espectacle 'No sin mis huesos' a càrrec de la companyia Iron Skulls, una peça que commemora el quart centenari de la mort de Miguel de Cervantes (Abril 1616), que revisa la biografia de l'escriptor per influenciar de la seva història i el context sociopolític de l'Espanya de el Segle d'Or, on troben com a principals temes de creació dels conceptes de religió i d'exèrcit.

Aquesta obra parteix del repertori del Col·lectiu i ens trasllada a un món oníric en el qual els fantasmes i els pensaments obsessius prenen un paper fonamental en la vida de l'autor, especialment, durant la seva estada a Alger. 

Una creació contemporània on proposen reflexionar a través del 'theatrical Breakin' sobre com un soldat frustrat va aconseguir transformar l'energia negativa en art i de com va passar de ser un soldat a ser un dels escriptors més importants de la literatura universal.

Edat recomanada: a partir de 8 anys.

Preu: 

2€ | Comprar entrada a les oficines del Centre Cultural (de dilluns a divendres: de 17 a 21h), o en línia aquí (enllaç) (A partir de 6 d'abril)

Fitxa tècnica: 

Direcció i coreografia: Iron Skulls Co
Intèrprets: Adrián Vega, Facu Martín, Luis Muñoz, Diego Garrido, Moisès !Moe" i Héctor Plaça "Buba"
Suplents: Ugo Boulard Música: Willy Barleycorn
Disseny de llums: Óscar González
Disseny i confecció de vestuari: Maria Zaguirre – ZAGV

Organitza: 

Ajuntament del Morell

Més informació: 

  • imatge de control 1per1