Arts
,
2021

Exposició 'Apollo 11. L'arribada de l'home a la Lluna'

Exposició 'Apollo 11. L'arribada de l'home a la Lluna', una mostra qu recull fotografies, maquetes i elements reals la missió Apollo 11, el viatge èpic de la humanitat cap a l’espai exterior, amb la que es commemora l’arribada de l’Apollo 11 a la Lluna, un dels èxits més impactants de la humanitat.

Han passat cinquanta anys des que Neil Armstrong va deixar la seva empremta a la superfície lunar. Uns fita històrica que va marcar un abans i un després en la cursa espacial.

Sinopsi: 

Va ser un viatge èpic, històric, inoblidable. Tots els adjectius es van quedar curts quan el 20 de juliol de 1969 el mòdul lunar Eagle de la missió Apollo 11, amb Neil Armstrong i Buzz Aldrin a bord, aterrava damunt la Lluna en un indret anomenat mar de la Tranquil·litat. La maniobra d’aterratge va posar a prova l’extraordinària perícia d’Armstrong com a pilot, que va haver d’aterrar la nau en mode manual. Michael Collins es va quedar esperant al Columbia, el mòdul de comandament.

Unes hores més tard, ja era el dia 21, Armstrong primer i Aldrin després van sortir a trepitjar la superfície del satèl·lit. L’ésser humà abandonava el bressol per emprendre el primer dels viatges tripulats cap a altres cossos celestes. Molts van pensar que allò era el començament de la colonització espacial, però no va ser així.

Preu: 

Gratuït. Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Degut a la COVID-19 consulteu el web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

Et pot interessar