Arts
,
2021
Del 5 de novembre al 9 de gener
Casa Canals
Tarragona

Exposició 'L'altre ubic. Migracions del cos fragmentat'

Exposició col·lectiva 'L'altre ubic. Migracions del cos fragmentat', una mostra que reflexiona sobre el context actual d'hiperconnectivitat, en el qual vivim cada vegada més pendents de les xarxes i el paradoxal efecte d'isolament que això provoca. Aquest aïllament -feixuc i inquietant- ens fa remetre al propi jo, tant en el pla psíquic com en el físic. El cos esdevé llavors un territori de recerca on reconeixem els altres que ens habiten i emergeix el desig de mostrar-nos com aquest altre ubic, alimentat per les possibilitats infinites que ofereixen les xarxes.

Amb 'L'altre ubic. Migracions del cos fragmentat' es vol explorar la identitat de gènere, però també altres mirades cap a la transformació del cos i el que ens fa visibles socialment -i ens defineix i categoritza-. També es volen replantejar les actituds que van associades a aquests rols predeterminats i, d'una manera més abstracta, les infinites possibilitats de pensar-nos. La mostra vol explorar també l'enyorança de la corporalitat de l'altre en un món cada vegada més virtual.

> Artistes que hi participen: Teemu Mäki, Mar C. Llop, Mengwen Cao, Isa Fontbona, Francesca Steele, Itziar Okariz i Ricardo Muñoz.

Horari: 

De dimarts a divendres: de 9 a 19h
Dissabtes: de 9:30 a 18:30h
Diumenges i festius: de 9:30 a 14:30h

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: