Arts
,
2021
Del 18 de febrer al 19 de setembre
Castell de Vila-seca
Vila-seca

Exposició 'Testimoni d’una guerra'

Exposició 'Testimoni d’una guerra', una mostra que recull fotografies d'Agustí Centelles, un total de 110 fotografies d'època que documenten els anys de la Guerra Civil espanyola.

A més, la mostra inclou els 35 R-prints –o còpies modernes positivades per Sergi Centelles al taller del seu pare a partir dels negatius originals– que avui veuen la llum per primera vegada. Un llegat, en definitiva, que és un valuós testimoni dels anys més convulsos de la nostra història recent.

Horari: 

Visita lliure:
De dilluns a divendres: de 17 a 21h
Dissabte, diumenge i festius: de 10 a 14h i de 17 a 21h

Visites guiades (durada: 90 min):
Dissabtes: 19h
Diumenges: 11h

Sinopsi: 

Poc abans de la caiguda de Barcelona, l’any 1939, Centelles s’exilià a França, on enregistraria el drama dels refugiats del camp d'internament on va ser empresonat. Més tard, perseguit per la Gestapo es veu obligat a sortir del país deixant, a cura d’uns camperols, una maleta amb 5.000 negatius que no recuperaria fins arribada la democràcia, moment en què s’iniciaria el merescut reconeixement a la seva tasca.

Preu: 

 

Visita lliure:
3€ general | 1€ reduït | Gratuït pels menors de 18 anys

Visites guiades:
10€ general | 4€ reduït | Gratuït pels menors de 4 anys

Inscripcions: 

Per les visites guiades cal fer reserva prèvia aquí (enllaç), trucant al 977 376 300, o a través del correu info@castellvila-seca.cat

Organitza: 

Ajuntament de Vila-seca i Fundació Vila Casas

  • imatge de control 1per1