Menjar i beure
,
2021
Del 29 d'abril al 16 de maig
Diversos espais
Salou

Jornades Gastronòmiques de l'Arròs

2a edició de les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs a Salou que, durant 18 dies, permetran degustar les propostes de més de 18 restaurants de Salou, redescobrir el municipi, i comprovar que a la capital del turisme de la Costa Daurada la gastronomia és un element de prestigi i aporta un valor afegit que cal tenir en compte a l’hora d’escollir-lo.

> Establiments participants: El Totxo Taverna, Boquet Restaurant, Malapecora Restaurant, Braseria l’Estació, El Trasto Taberna, Restaurant Casa Soler, Restaurante Delfin, D’Albert, Bar Restaurant La Pasión, Restaurant Club Nàutic Salou, Restaurant El Galeón, Restaurant O Xantar, Restaurante La Tagliatella Salou, Castillo de Javier, Terrassa del Cel Salou Restaurant, Restaurant Sapore di Mare, Arena Restaurant, i Restaurant Cook & Travel.

Organitza: 

Associació Empresaris d'Hostaleria Salou

Col·labora: 

Ajuntament de Salou

  • imatge de control 1per1