Menjar i beure
,
2021

Jornades Gastronòmiques del Romesco de Tarragona

6a edició de les Jornades Gastronòmiques Romesco de Tarragona 'Romescvs + Macabevs. 100% DO Tarragona' , que enguany compten amb la participació de 25 restaurants de Tarragona que serviran cassoletes i menús amb romesco maridats amb macabeus de la DO Tarragona.

Unes jornades que volen promoure la gastronomia a la ciutat a través d’un dels productes insígnia de la seva cuina i de la seva essència marinera: el romesco.

Establiments participants:
Restaurant SolRic, Restaurant SolRic Alta Taverna, Restaurant Cócula, Forum, La Sardineta, Restaurant La Morada, Restaurant l’Arrosseria, El Pòsit del Serrallo, Restaurant La CucaFera, Casa Balcells, Restaurant Nàutic Tarragona, Mas Rosselló, Kraken, Octopusy, Ancora del Serrallo, Llagut, Pizza Boscos, Restaurant Brisa, Àncora Port Esportiu, Restaurant Bar Tabulàrium, Tapitapes, Sentits, Bar Negresco, Montevideo i Espai La Vall. 

> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç)

Organitza: 

Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat i DO Tarragona

Col·labora: 

Port de Tarragona, Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i Espimsa.

  • imatge de control 1per1