Música
,
2021
Del 16 al 21 de setembre
Parc Saavedra
Tarragona

La Terrasseta de Santa Tecla

En el marc de les Festes de Santa Tecla, nova edició de La Terrasseta, el festival de petit format que, després de 10 anys ininterromputs de festival i desafiant fins i tot una pandèmia mundial, es consolida com un festival de música, cinema i arts de carrer de referència al sud de Catalunya.

El festival recupera enguany La Terrasseta feminista i La Terrasseta Meets Jamaica amb espais de diàleg, tallers i actuacions liderades per referents feministes, d'identitats dissidents i antiracistes, com la xerrada d'Afrofeminas sobre interseccionalitat, el taller de Caputxes del col·lectiu de Chilenas Barcelona o el concert homenatge a Toots & The Maytals.

A més a més, aposta per una programació consolidada de circ contemporani, on es podrà gaudir del primer cabaret de La Terrasseta amb una prèvia del duo acrobàtic The sistars. Ademès, la programació es planteja de forma paritària, on la meitat de les creacions són fetes i liderades per dones i identitats dissidents amb l'objectiu és crear i visibilitzar nous referents. 

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Inscripcions: 

Activitats amb aforament limitat, cal fer reserva prèvia o comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Terrasseta de Santa Tecla

Més informació: 

  • imatge de control 1per1