Jump to navigation
Dies 22 i 23 de febrer
Mes de febrer
Diumenge 2 de març
Del 20 de febrer al 2 de març (dijous i divendres)
Del 7 de febrer al 9 de març
Dilluns 10 de març, 18:30h
Del 14 de febrer al 23 de març
2a edició de les jornades gastronòmiques L'Arròs Mariner de Tarragona on, durant 15 dies, 25 dels millors restaurants de la ciutat serviran menús especials amb l’arròs mariner com a protagonista, menús que consten d’un entrant o primer plat, un plat principal, postres, aigua, pa i vi inclòs.
Una proposta que vol promoure el sector a tota la ciutat, en un moment en que l’hostaleria necessita recuperar-se.
> Restaurants participants: El Llagut, Fòrum Tarragona, Sol-Ric, Les Fonts de Can Sala, Brisa Tamarit Resort, l’Arroceria, Kraken Tarragona, La Morada, Mas Roselló, Hotel Tarraco Park, Arlemar, Palau del Baró, Cocula, Alta Taberna Sol-Ric, Casa Balcells, El Paseo, Nàutic Tarragona, La Sardineta, Octopussy, Ca l’Eulàlia, Barhaus, De Vins, Martinet, La Cucafera, Les Granotes.
> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç)
Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat
Port de Tarragona
Web AEHT Facebook AEHT