Menjar i beure
,
2021
Del 16 d'abril al 2 de maig
Diversos espais
Tarragona

L'Arròs Mariner de Tarragona

2a edició de les jornades gastronòmiques L'Arròs Mariner de Tarragona on, durant 15 dies, 25 dels millors restaurants de la ciutat serviran menús especials amb l’arròs mariner com a protagonista, menús que consten d’un entrant o primer plat, un plat principal,  postres,  aigua, pa i vi inclòs. 

Una proposta que vol promoure el sector a tota la ciutat, en un moment en que l’hostaleria necessita recuperar-se.

 > Restaurants participants: El Llagut, Fòrum Tarragona, Sol-Ric, Les Fonts de Can Sala, Brisa Tamarit Resort, l’Arroceria, Kraken Tarragona, La Morada, Mas Roselló, Hotel Tarraco Park, Arlemar, Palau del Baró, Cocula, Alta Taberna Sol-Ric, Casa Balcells, El Paseo, Nàutic Tarragona, La Sardineta, Octopussy, Ca l’Eulàlia, Barhaus, De Vins, Martinet, La Cucafera, Les Granotes. 

> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç)

Organitza: 

Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat

Col·labora: 

Port de Tarragona

Més informació: 

Web AEHT
Facebook AEHT

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1