Jump to navigation
A partir del 25 de gener
Mes de març
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Del 18 al 20 de maig
Cada dijous
2a edició de les jornades gastronòmiques L'Arròs Mariner de Tarragona on, durant 15 dies, 25 dels millors restaurants de la ciutat serviran menús especials amb l’arròs mariner com a protagonista, menús que consten d’un entrant o primer plat, un plat principal, postres, aigua, pa i vi inclòs.
Una proposta que vol promoure el sector a tota la ciutat, en un moment en que l’hostaleria necessita recuperar-se.
> Restaurants participants: El Llagut, Fòrum Tarragona, Sol-Ric, Les Fonts de Can Sala, Brisa Tamarit Resort, l’Arroceria, Kraken Tarragona, La Morada, Mas Roselló, Hotel Tarraco Park, Arlemar, Palau del Baró, Cocula, Alta Taberna Sol-Ric, Casa Balcells, El Paseo, Nàutic Tarragona, La Sardineta, Octopussy, Ca l’Eulàlia, Barhaus, De Vins, Martinet, La Cucafera, Les Granotes.
> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç)
Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat
Port de Tarragona
Web AEHT Facebook AEHT