L'Arròs Mariner de Tarragona, Jornades gastronòmiques, 2021

2a edició de les jornades gastronòmiques L'Arròs Mariner de Tarragona on, durant 15 dies, 25 dels millors restaurants de la ciutat serviran menús especials amb l’arròs mariner com a protagonista, menús que consten d’un entrant o primer plat, un plat principal, postres, aigua, pa i vi inclòs.
Una proposta que vol promoure el sector a tota la ciutat, en un moment en que l’hostaleria necessita recuperar-se.
> Restaurants participants: El Llagut, Fòrum Tarragona, Sol-Ric, Les Fonts de Can Sala, Brisa Tamarit Resort, l’Arroceria, Kraken Tarragona, La Morada, Mas Roselló, Hotel Tarraco Park, Arlemar, Palau del Baró, Cocula, Alta Taberna Sol-Ric, Casa Balcells, El Paseo, Nàutic Tarragona, La Sardineta, Octopussy, Ca l’Eulàlia, Barhaus, De Vins, Martinet, La Cucafera, Les Granotes.
> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç)
Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat
Port de Tarragona
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.