Família
,
2021
Del 9 al 16 d'octubre
Diversos espais
Tarragona

Misteri als Museus

Nova edició de l'activitat Misteri als Museus, en aquesta ocasió, 'La desaparició d'Irina Musayeva', on els i les participants hauran de visitar els museus de la ciutat i, fent d'autèntics detectius, descobrir pistes per resoldre el misteri.

Edat recomanada: a partir de 14 anys.

Sinopsi: 

La col·leccionista rusa Irina Musayeva ha desaparegut. La multimilionària era de visita a Tarragona realitzant un recorregut pels diferents centres museístics de la ciutat quan s’hauria produït el seu segrest.

Les investigacions policials apunten que el segrest s’hauria produït en un dels museus i que el segrestador podria ser membre de la plantilla d’algun d’ells, ja que eren els únics que coneixien l’itinerari de la víctima que viatjava d’incògnit. Sembla, que en el moment del segrest, Musayeva hauria estat estabornida amb un objecte contundent i, un cop incapacitada, hauria estat reclosa en un lloc indeterminat de la ciutat.

Els centres de Tarragona que presumptament estan implicats en el cas són cinc: Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, Museu del Port de Tarragona, Museu d’Art Modern de Tarragona, Museu d’Història de Tarragona i CaixaForum Tarragona.

Els seus responsables, fan una crida a la ciutadania per resoldre el misteri. En quin museu es va produir el segrest? Qui és el segrestador? Quin objecte va fer servir com a arma per estabornir la víctima?

Preu: 

Gratuït

Inscripcions: 

Cal fer inscipció prèvia aquí (enllaç)

  • imatge de control 1per1