Espectacles
,
2021
Del 22 al 24 d'octubre
Sala Trono
Tarragona

Teatre 'Transbord'

Teatre 'Transbord', a càrrec de la companyia mallorquina Malvasia Produccions, una obra de Sebastià Portell, amb Assun Planas i Marc Joy.

Horari: 

Divendres i dissabte: 20h
Diumenge: 18:30h

Sinopsi: 

Ja fa unes setmanes que Pol, un jove trans, visita el despatx d'una psiquiatra de la seguretat social perquè li diagnostiquin disfòria de gènere. Ho necessita per a poder canviar la seva identitat de gènere davant les institucions de l'estat i de la societat on viu, que encara el veu i el tracta, de vegades, com una dona.

Aquesta visita, que transcorre en una consulta, però que podria situar-se en qualsevol lloc de pas o en un no-lloc, com una estació de tren o un aeroport, dibuixa un recorregut per l'existència d'aquesta persona vitalista, bromista, autèntica, plena de ràbia i d'amor. Una persona amb un cor que s'escapa de qualsevol etiqueta o binarisme i que es nega a dir que pateix el que el sistema encara considera un trastorn.

Al llarg de l'hora que dura la sessió, Pol no només s'enfronta a la hipocresia d'una societat suposadament avançada i igualitària, sinó que també dialoga amb alguns dels seus fantasmes i els seus millors records.

Preu: 

18€ | Comprar entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autoria: Sebastià Portell
Direcció: Miquel Gorriz
Interpretació: Marc Joy i Assun Planas
Escenografia: Ferran Aguiló
Vestuari: Antònia Fuster
Il·luminació: Joan Borràs
Cap de producció: Philip Rogers
Producció executiva: Joana Maria Coll
Producció: Teatre Principal de Palma, l'Ajuntament de ses Salines i Malvasia Produccions

Més informació: 

  • imatge de control 1per1