Música
,
2021
Diumenge 2 de gener
Casa Navàs
Reus

Visita Concert d'Any Nou a la Casa Navàs

Nova edició de la visita concert d'Any Nou a la Casa Navàs, una activitat que, per tal de començar l'any 2022 amb una bona dosi d'energia, proposa una visita nocturna especial conduïda per la companyia de teatre Producciones Lucky & Luke. Interpretaran els personatges de Pere Ferré, el cap d'obres de la construcció de la Casa Navàs; Marcel Pons, l'encarregat de la botiga, i Roser Serra, la governanta de la casa. Ells guiaran els visitants per l'interior de la Casa Navàs mentre els n'expliquen tots els secrets.

En acabar la visita, Angie Rodríguez Christmas Trio oferiran un concert on interpretaran un repertori eminentment nadalenc on s'hi escoltaran clàssics com 'Have Yourself a Little Christmas', 'El Noi de la Mare' o 'What a Wonderful World' a ritme de soul, jazz i swing.

Tot plegat anirà acompanyat d'un piscolabis nadalenc, gentilesa de Torrons Vicenç i la Pastisseria Huguet. També es podrà brindar amb els vins Secrets de la Casa Navàs, del Celler Clos Galena, o amb l'àmplia gamma de vermuts de Vermuts Miró.

Horari: 

Segona sessió: 17:30h
Primera sessió: 19h

Preu: 

23€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Producciones Lucky & Luke
Benjamin Miguel, Manu Barroso i Neus Ceballos

Angie Rodríguez Christmas Trio
Angie Rodríguez: veu
Iván Sáez: saxo
Jorge Varela: piano

Organitza: 

Casa Navàs

Més informació: 

Web Casa Navàs
Facebook Casa Navàs

  • imatge de control 1per1