Música
,
2022
Dissabte 14 de maig, 21h
Sala Zero
Tarragona

Concert del Son de la Chama

Concert del Son de la Chama, que es retroben per a realitzar un concert més que especial, per retre homenatge a un dels membres de la banda, el trompetista Jaume Tiñena que traspassà aquest any passat.

La formació tarragonina i reusenca, desempolsarà els instruments per a fer-los sonar amb més ganes que mai. Tot i que, els camins dels membres del grup han seguit diferents direccions més o menys relacionades amb el món de la música, mai han perdut el vincle que els unia; l'amistat.

És per això que, tal com anunciaven en les seves xarxes socials "... necessitem agafar aire i abraçar-nos, agafar aire i apretar les dents per seguir caminant..."

A sobre l'escenari s'hi retrobaran la formació que va girar per tot l'estat, durant els gairebé 10 anys d'existència, amb la col·laboració de músics i amics que han estat molt rellevants en la trajectòria del grup. A més aquest cop, i per tal de donar el punt distintiu que es mereix l'ocasió, comptaran amb una secció de vents molt més àmplia, per reforçar les seves melodies 100% ballables.

Preu: 

10€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1