Espectacles
,
2022

Espectacle 'Bogumer (o fills de Lunacharski)'

Espectacle 'Bogumer (o fills de Lunacharski)', un espectacle inclusiu i intergeneracional de dansa-teatre, fruit de la llarga experiència de Vero Cendoya en la dansa amb col·lectius amb diversitat funcional.

Aquest treball explica una història real sobre el judici a Déu que va dur a terme Anatoli Lunacharski, punt de partida per dialogar sobre la recerca de la pròpia identitat, les dinàmiques de poder i els mètodes de manipulació de masses.

La Rússia de principis del segle xx, després del triomf de la Revolució comunista, serveix d'inspiració per crear un espai atemporal en el qual els set protagonistes es relacionen i ballen en un entorn que s'enfonsa sota els seus peus. Això sí, tot explicat sense perdre l'humor i la poètica, segells de la companyia.

En aquest espectacle es transcendeix qualsevol dogma religiós. No es basa en la significació religiosa de Déu. Ni tan sols se li dona aquest nom. Es podria anomenar el pare, el mascle, l'autor, el productor, l'inventor, l'amo, el guia, o el terrisser. Simplement s'identifica com el poder absolut.

Durada: 70 minuts

Preu: 

Entre 12 i 20€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Idea i direcció Vero Cendoya
Dramatúrgia: Israel Solà i Vero Cendoya
Interpretació: Natalia d’Anunnzio, Linn Johanson, Laia Martí Santiago, Jem Prenafeta, Carlos Fernández, Hansel Nezza i Anna Barrachina o Vero Cendoya
Composició musical: Adele Madau
Fotografia: Kiku Piñol

Més informació: 

  • imatge de control 1per1