Família
,
2022

Espectacle familiar 'Hai, la pescadora de somnis'

Espectacle familiar 'Hai, la pescadora de somnis', a càrrec de la companyia Giramàgic, que convida el públic a submergir-se en un viatge oníric de màgia, titelles i moviment, de vegades en forma de gestos i de vegades en forma de cant, on es fusiona la màgia amb el teatre visual i d'objectes.

Una obra per a tots el públics, amb una selecció musical del percusionista Mario Cortizo, que transmet màgia en majúscules, una màgia molt especial i molt real. Una màgia que s'ha de viure i sentir en primera persona.

Sinopsi: 

'Hai, la pescadora de somnis' és un conte indígena amb& màgia, teatre visual i d’objectes. Una història que narra la navegació de Hai i la seva tribu (el públic) per l’oceà de la imaginació. Allà trobaran la clau que obrirà la gàbia (les pors i creences) i alliberarà l’ocell (l’essència creativa).

Hai convida el públic a submergir-se en aquest viatge oníric com un cor, de vegades en forma de gestos i altres en forma de cant. Acompanyant la protagonista en la seva aventura per la llibertat, en una experiència psico-màgica on, finalment, ens llibertem tots i totes.

Preu: 

 

Entrada anticipada: 5€ general | 3€ Carnet CA
Entrada a taquilla: 6€ general | 4€ Carnet CA
Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Intèrprets: Joana Rheingantz
Autoria: Joana Rheingantz i Miquel Crespi
Direcció: Miquel Crespi

Més informació: 

  • imatge de control 1per1