Espectacles
,
2022
Diumenge 2 d'octubre, 18h
Centre Cultural
Valls

Espectacle 'Terra baixa'

Teatre 'Terra Baixa', una adaptació del clàssic català amb els actors i actrius del programa televisiu 'El llop', homenatge al teatre amateur.

Durada: 1h i 20 minuts

Sinopsi: 

La Marta viu sotmesa sentimentalment al Sebastià, propietari de l'hotel on treballa. Aquest, amo i senyor d'un extens patrimoni però pèssim gestor de les seves pertinences, està en vies d'arruïnar-se i decideix casar-se amb una filla de bona família per poder pal·liar els seus deutes. Per fer-ho, primer haurà de fer callar els rumors que el relacionen amb la Marta. És per això que decideix fer cridar en Manelic, un pastor de les muntanyes, i fer-lo casar amb ella.

D'aquesta trobada fortuïta entre la Marta i en Manelic neix l'amor, i és gràcies a aquesta passió que creix l'empenta de la Marta per alliberar-se de les cadenes opressores del Sebastià.

Àngel Guimerà planteja magistralment el conflicte constant entre dos mons antagònics i irreconciliables, reflex de les influències realistes i naturalistes de l'època en què 'Terra Baixa' fou escrita: el món pacífic que representa la Terra Alta, i la Terra Baixa, llar de personatges mesquins i profundament corromputs.

Preu: 

 

22 o 24€ general | 18 o 20€ reduït
Comprar entrada aquí (enllaç)

 

Fitxa tècnica: 

Autoria: Àngel Guimerà
Direcció: Àngel Llàcer
Intèrprets: Alexandra Olmo, Àlecs Guixà, Pep Carpena, Blanca Lasobras, Jordi Ferragut, Toni Aguilar, Tuni Salvadó, Roser Martínez, Alba Segarra, Marc Andreu i Daniel Masalles

Organitza: 

Ajuntament de Valls

Més informació: 

  • imatge de control 1per1