Espectacles
,
2022

Teatre 'Una llum tímida'

Teatre 'Una llum tímida' a càrrec del Col·lectiu La Cicatriz, que porta aquesta història, inspirada en fets reals, als escenaris, de la mà de la direcció de Marilia Samper i amb un format únic. La combinació de text i música en una obra que pretén trencar amb el silenci, i reivindicar les vides de les lesbianes com el que són: la memòria històrica del nostre país.

Durada: 90 minuts

Sinopsi: 

Isabel és una jove professora d'història d'una escola de Barcelona durant els anys del franquisme a Espanya i està profundament enamorada de Carmen, la professora de literatura.

Sense voler, però sense poder evitar-ho, neix una història d'amor entre elles dues que semblarà haver-se d'acabar quan la família de Carmen, de pensament fortament conservador, l'obliga a internar-se a un hospital de malalts psíquics per curar-se d'aquest amor que no pot ser i que no està ben vist. 

Temps després, Carmen retorna a casa amb Isabel, deixant família, hospital i feina enrere, havent d'enfrontar-se ara a les seqüeles que els electro-shocks que ha estat rebent a l'hospital li estan causant. Isabel intentarà ajudar-la a sobreviure fins a les últimes conseqüències.

Preu: 

Entre 15 i 9€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Dramatúrgia: Àfrica Alonso Bada
Composició musical: Andrea Puig Doria i Àfrica Alonso Bada
Interpretació: Júlia Jové i Laura Daza
Direcció Escènica: Marilia Samper
Música en Directe: Andrea Puig Doria i Marta Pons
Direcció Musical: Andrea Puig Doria
Il·luminació: Esther Porcel i Arnau Ribell
So: Nuño Vazquez
Escenografía i Vestuari: La Cicatriz
Assessorament de moviment: Nora Baylach i Kevin Antequera

Més informació: 

  • imatge de control 1per1