Música
,
2023
Dissabte 4 de febrer, 20h
Teatre Auditori del Morell
El Morell

Concert de Tarta Relena

Concert de Tarta Relena, el duo de folk tronadet i gregorià progressiu, que arriben amb 'Fiat Lux', el seu aclamat primer disc de llarga durada.

L'espectacle, que només es podrà veure en tres ocasions aquest 2023, és una exploració del concepte de ciclicitat a partir del record, la nostàlgia i l'evocació de sentiments. Els poemes d'amor que va escriure Safo de Lesbos o les cançons tradicionals sefardites tracten la mateixa problemàtica emocional a la qual ens enfrontem com a individus del 2023. Sigui a la Grècia arcaica, a l'època medieval o en plena pandèmia mundial, el jo passa pels mateixos processos de joia i dolor, els tanca i en recomença de nous, sense poder evitar el transcurs de les coses. Cada jo poètic s'il·lumina entremig de tots els altres per dir el que ha de dir.

A través de les històries de personatges poderosos i transcendents en el temps, com ara la Mare de Déu, Hildegarda de Bingen o la tribu de dones paixtu a l'Afganistan, s'explora l'atemporalitat i la transcendència d'aquestes veus i els seus discursos, tot revisitant-les i cantant-les des de la perspectiva actual.

Durada: 70 minuts

Preu: 

 

12€ anticipada | 15€ taquilla | 5€ menors de 18 anys
Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Veus i electrònica: Marta Torrella i Helena Ros
Direcció i interpretació: Marta Torella i Helena Ros
Producció sonora: Òscar Garrobé, Juan Luis i Gerard Valverde
Espai lumínic: Pol Mas de Xaxás i Marc Arroyo - Oscila Studio
Dramatúrgia: Roser Casamayor
Vestuari: Pau Aulí
Art: Clàudia Torrents - Arkivia
Producció: The Indian Runners

Organitza: 

Ajuntament del Morell

Més informació: