Música
,
2023
Del 30 de juny al 5 d'agost
Diversos espais
Tarragona

Festival Sota la Palmera

Nova edició del Festival Sota la Palmera, que enguany compta amb una programació farcida de propostes, totes amb un alt component de presència i autoria jove, I una presència sobre l’escenari d’un 60% d’artistes locals i del camp de Tarragona.

La programació compta amb música, però també amb dansa, circ i cinema i engega tots els dimarts amb el cicle Margalló, on s'hi podran veure actuacions de joves en el camp de la dansa i la música, a càrrec d'artistes com Eloi Duran, el jove ballet flamenc de Tarragona, Indra Dance i el JovaPingu Riichz & Meg.

Els dimecres torna 'Àfrica a la pantalla', un cicle que mostrarà cinema en col·laboració amb el Festival itinerant de cinemes Africans de Catalunya (FICAC), amb temàtiques de feminismes, migracions i memòries colonials i postcolonials.

Seguiran els dijous, amb les nits temàtiques on s’exhibirà dansa, circ i clown, reggae i trap. Amb la participació de persones joves que a través de la programació d’estiu Tarragonajove s’involucren davant i darrera de l’escenari. I el cap de setmana comptarà amb la programació musical amb més artistes i companyies de ressò nacional i estatal acompanyats de grups joves emergents com Los Niños Jesús o la mallorquina Maria Jaume, entre altres.

Programa: 

Preu: 

Entrada gratuïta

Organitza: 

Tarragona Jove

Més informació: