Jump to navigation
De l’1 de novembre al 14 de desembre
Del 14 de novembre al 14 de desembre
Del 28 de novembre al 14 de desembre
Del 22 de novembre al 19 de desembre
Mes de desembre
En el marc del Festival Tarraco Viva, 26a edició de Tarraco a Taula, les jornades gastronòmiques que tenen com a objectiu oferir una visió actual de la cuina de l'antiga Roma, i on les cuines de bona part dels restaurants de la ciutat es transformen per reviure els sabors i les aromes pròpies de la cultura romana.
Els restauradors i col·laboradors de Tàrraco a Taula trien amb molta cura les matèries primes escollides. La proximitat és la clau de tot, cuina km 0 amb productes de temporada. Darrere de cada menú degustació i, de cada plat, doncs, s'hi amaguen moltes hores d'estudi per part d'uns restauradors que viuen amb autèntica passió la reconstrucció de la cuina de l'antiga Roma.
> Establiments participants: AQ | Barmut | Barquet | El Cortijo | El Llagut | El Terrat | La Caleta | Pastisseria Velvet | Seasons | Twins Cerveseria Artesana
> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç PDF)
Web Tarraco Viva Web Tarragona Turisme