Jump to navigation
Mes de març
Del 29 de març a l'1 d'abril
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Del 18 al 20 de maig
Cada dijous
En el marc del Festival Tarraco Viva, 26a edició de Tarraco a Taula, les jornades gastronòmiques que tenen com a objectiu oferir una visió actual de la cuina de l'antiga Roma, i on les cuines de bona part dels restaurants de la ciutat es transformen per reviure els sabors i les aromes pròpies de la cultura romana.
Els restauradors i col·laboradors de Tàrraco a Taula trien amb molta cura les matèries primes escollides. La proximitat és la clau de tot, cuina km 0 amb productes de temporada. Darrere de cada menú degustació i, de cada plat, doncs, s'hi amaguen moltes hores d'estudi per part d'uns restauradors que viuen amb autèntica passió la reconstrucció de la cuina de l'antiga Roma.
> Establiments participants: AQ | Barmut | Barquet | El Cortijo | El Llagut | El Terrat | La Caleta | Pastisseria Velvet | Seasons | Twins Cerveseria Artesana
> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç PDF)
Web Tarraco Viva Web Tarragona Turisme