Música
,
2023
Dissabte 25 de març, 10:45h
Carrers i places de la Part Alta
Tarragona

Música i Picasso. Un passeig musical per la Part Alta

Música i Picasso. Un passeig musical per la Part Alta, una ruta que combina la música amb l'obra artística de Picasso, amb motiu dels 50 anys de la seva mort, que omplirà els carrers de la Part Alta de Tarragona.

Les diferents etapes pictòriques de Picasso són el fil conductor de la ruta, que comptarà amb la intervenció d'un jove caracteritzat de Picasso, que farà de guia durant tot el recorregut. 

Els alumnes de l'Escola i Conservatori de Música i de l'Institut Pons d'Icart de Tarragona interpretaran música i faran performances, mostraran obres del pintor, ballaran i projectaran un vídeo. La ruta s'acompanyarà d'un díptic elaborat pels propis alumnes, amb un plànol del recorregut i codis QR des d'on accedir a informació complementària.

> Recorregut: Inici a la Plaça de la Font, Plaça dels Sedassos (etapa blava), Plaça del Rei (etapa rosa), Plaça Rovellats (etapa pre-cubista), Plaça de les Cols (etapa del Neoclassicisme), Plaça de Dames i Vells (etapa expressionista), Plaça Natzaret (etapa de revisió dels clàssics) i Pati del Conservatori (etapa final). 

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Escola i Conservatori de Música de Tarragona, Institut Pons d'Icart de Tarragona i Diputació de Tarragona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1