Espectacles
,
2023
Dies 17 i 18 de juny
Sala El Centru
Vila-seca

Teatre 'George Kaplan'

Teatre 'George Kaplan', un text de Frédéric Sonntag a càrrec de La Tramoia Teatre, una sàtira àcida i delirant sobre el poder, la manipulació i els intents de subversió. Una història enigmàtica i divertida sobre conspiracions i teories conspiratòries. 

Sinopsi: 

És possible canviar el món? O està tot tan controlat que fins i tot la revolta està planificada? De vegades sembla que la política i l'economia estiguin dictades pels guionistes de Hollywood, però també podria ser que entre els grans relats de la ficció contemporània s'hi amaguin consignes revolucionàries.

Un grup d'activistes clandestí, sense cap identitat reconeixible, es reuneix per engegar un projecte que posi en evidència la deriva del sistema cultural i mediàtic d'occident.

Un equip format per alguns dels guionistes i creadors de ficció més prestigiosos del món treballa, per encàrrec de no se sap qui, en l'elaboració d'un relat capaç d'oferir respostes a l'actual esfondrament del sistema de valors occidental.

Un important grup de poder (una mena de govern a l'ombra que reuneix personalitats dels mitjans de comunicació, la indústria, la política i les finances) estudia amb caràcter d'urgència com fer front a una insòlita amenaça que posa en perill les bases del nostre sistema.

El nom de George Kaplan circula, enigmàtic i punyent, per entre les parets d'aquestes tres reunions.

Preu: 

 

15€ general | 8€ Carnet dels Amics
Cal fer reserva prèvia al correu amics.teatre.vilaseca@gmail.com, o per whatsapp al 621 258 561.

Fitxa tècnica: 

Intèrprets: Juan Diego Alonso, M. Pineda Badia, Irene Martin, Ester Clavé, Josep Forasté, German Flores, Xavier Grasset i Cesc Graset, Anna Plaza, Robert Rodríguez i Jaume Rofes
Direcció: Alícia Bescós
Escenografia i vestuari: La Tramoia
Música: Alícia Bescós
Cap tècnic i llums: Ramon Beneito
Maquilateg i caracterització: Pineda Aguilar

Organitza: 

Amics del Teatre de Vila-seca

Més informació: