Espectacles
,
2023
Dissabte 25 de febrer, 20h
Centre Cultural
Valls

Teatre 'La trena'

Teatre 'La trena', una proposta de Cristina Genebat, Marta Marco, Bet Orfila, Clara Segura i La Perla 29, on presenten una adaptació teatral del fulgurant èxit editorial de Laetitia Colombani que ha estat durant mesos al capdamunt de les llistes de vendes i ha conquistat la crítica i el públic.

Sinopsi: 

'La Trena' és la història de tres dones que, nascudes en continents molt dispars (Índia, Itàlia i Canadà), comparteixen unes idees i sentiments que les uneixen en un poderós anhel de llibertat.

La Smita, la Giulia i la Sarah no es coneixen, però tenen en comú l'empenta i la tenacitat de les dones que rebutgen el que el destí els ha reservat i es rebel·len contra les circumstàncies que les oprimeixen. Com fils invisibles, els seus camins s'entrellacen, formant una trena que simbolitza la voluntat indestructible de viure amb esperança i il·lusió.

'La trena' parla de la història de tres dones amb destins entrellaçats per la tenacitat, real i simbòlica, dels cabells. Els cabells, un símbol històricament associat a la feminitat, uneixen les tres protagonistes del llibre de manera molt diferent.

'La trena', però, no parla precisament de feminitat. Sovint s’associa els cabells a la feminitat, però els cabells també tenen la reputació de ser extremadament resistents.

'La trena' parla de dones lliures, que resisteixen, que diuen no.

Preu: 

 

24 o 22€ general | 16 o 8€ Carnet Amics dels Teatres
Comprar entrada aqui (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Text: Laetitia Colombani
Traducció i dramatúrgia: Cristina Genebat i Marta Marco
Direcció: Clara Segura
Intèrprets: Cristina Genebat, Marta Marco, Carlota Olcina i Clara Segura
Una producció de: La Perla 29

Organitza: 

Ajuntament de Valls

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1