Fires i festes
,
2024
Dissabte 17 de febrer, 12h
El Pati
Valls

Carnaval Bestial de Valls

També et pot interessar

Primera edició del Carnaval Bestial, un concurs de disfresses que tindrà a les mascotes com a grans protagonistes. 

El Carnaval Bestial s'ha organitzat en tres categories: la millor disfressa de mascota i propietari a conjunt, la millor disfressa de mascota i la millor disfressa de mascota des de casa. 

El Jurat que valorarà les disfresses i la posada en escena i pel que fa als premis, el guanyador a la categoria de millor disfressa de mascota i propietari a conjunt s'emportarà un cap de setmana amb bungalow per dues persones amb mascota a Cal Índia de Sant Carles de la Ràpita, a més d'una assegurança de responsabilitat civil per una mascota durant 1 any. El premi a millor disfressa de mascota és un Smartbox d'una nit amb esmorzar per a dues persones amb mascota. Finalment, el premi a millor disfressa de mascota des de casa s'emportarà un sopar per a dues persones més la mascota al Restaurant Frida de Tarragona.

Inscripcions: 

Cal fer inscripció prèvia a l'Oficina de Turisme de Valls (carrer de la Cort, 3), fins al 15 de febrer.

A més, a banda d'especificar, nom, cognoms i categoria en què es desitja participar, la persona que s'inscrigui al concurs haurà de fer una donació de pinso, menjar humit o material de neteja per gos i/o gat per un valor igual o superior a 5€ al mateix moment de la inscripció.

En el cas que no es doni producte, es farà una aportació econòmica per un valor igual o superior a 5€.

Iniciativa solidària a benefici de les entitats Vallsgat i Revolución Pata

Organitza: 

Ajuntament de Valls i Kendra Estilisme

Més informació: 

  • imatge de control 1per1