Música
,
2024
Divendres 15 de març, 21h
Absenta
Reus

Concert de Los Sara Fontan

En el marc del Reus Cultura Contemporània (RCC), concert de Los Sara Fontan (experimental, Galícia – Catalunya), rara-avis duo contemporani, electrònic, litúrgic i paisatgístic disbauxat.

Sinopsi: 

Los Sara Fontan són una aventura musical única que va començar al voltant del 2019 amb una visió audaç de Sara Fontán i Edi Pou (Za!): tocar en directe sense gravar discos. Aquest enfocament antiindústria els ha portat a oferir més de dos-cents concerts a Espanya, França, Alemanya, Suïssa, Finlàndia, Regne Unit i Portugal. Amb un espectacle de duet experimental que utilitza un violí, un teclat i una bateria, acompanyats per un ric arsenal de pedals i efectes, Los Sara Fontan creen una experiència musical que neix i mor a l’escenari, convertint cada concert en una litúrgia irrepetible.

El seu impacte transcendeix les petites sales de rock alternatives i festivals selectes, expandint-se cap a les arts escèniques. La seva presència s’ha estès a la poesia, la dansa i fins i tot la creació de bandes sonores per a festivals de cinema.

Preu: 

12 / 15€

Organitza: 

Associació Cultural Anima’t i Absenta Reus

Col·labora: 

Ajuntament de Reus

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1