Jump to navigation
Del 4 al 13 d'octubre
Del 19 de setembre al 13 d'octubre
Del 10 al 13 d'octubre
Del 3 al 13 d'octubre
Diumenge 13 d'octubre, 10h
Del 21 de setembre al 13 d'octubre
Del 4 al 20 d'octubre
De l'11 al 27 d'octubre
En el marc de La Verema del Cava, el Celler Carles Andreu ens proposa un esmorzar de verema amb raïm, most i vins en plena fermentació
Durant els pocs dies en què el most es troba a l’equador de la fermentació, ja a mig camí del vi, podem gaudir d’una beguda dolça i refrescant, plena de llevats que l’enterboleixen i l’omplen de bombolles. Tradicionalment elaborada amb raïm blanc de maduració moderada, aquesta beguda és celebrada i degustada cada any durant la verema a molts cellers del centre d’Europa, on l’anomenen Federweisser, Bernache o Sturm. El seu acompanyament habitual és el pastís de ceba.
Al Celler Carles Andreu ens proposen doncs la degustació d’aquesta beguda (i d’altres productes de la collita: raïm, most, vi en rama i evidentment tots els nostres vins i caves), acompanyada d’un esmorzar de coca de ceba, amb llonganissa i arengada, i brioix. Prèviament a l’inici de l’esmorzar, faran una explicació del procés de vinificació a l’interior del celler.
De 9:30 a 12h
14€ | Compra les entrades aquí (enllaç)
AECAVA – Associació d’Elaboradors de Cava i Celler Carles Andreu
Web La Verema del Cava Web Celler Carles Andreu