Esmorzar de verema

En el marc de La Verema del Cava, el Celler Carles Andreu ens proposa un esmorzar de verema amb raïm, most i vins en plena fermentació
Durant els pocs dies en què el most es troba a l’equador de la fermentació, ja a mig camí del vi, podem gaudir d’una beguda dolça i refrescant, plena de llevats que l’enterboleixen i l’omplen de bombolles. Tradicionalment elaborada amb raïm blanc de maduració moderada, aquesta beguda és celebrada i degustada cada any durant la verema a molts cellers del centre d’Europa, on l’anomenen Federweisser, Bernache o Sturm. El seu acompanyament habitual és el pastís de ceba.
Al Celler Carles Andreu ens proposen doncs la degustació d’aquesta beguda (i d’altres productes de la collita: raïm, most, vi en rama i evidentment tots els nostres vins i caves), acompanyada d’un esmorzar de coca de ceba, amb llonganissa i arengada, i brioix. Prèviament a l’inici de l’esmorzar, faran una explicació del procés de vinificació a l’interior del celler.
De 9:30 a 12h
14€ | Compra les entrades aquí (enllaç)
AECAVA – Associació d’Elaboradors de Cava i Celler Carles Andreu
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.