Menjar i beure
,
2024
Diumenge 15 de setembre, 9:30h
Celler Carles Andreu
Pira

Esmorzar de verema: Raïm, most i vins en plena fermentació

En el marc de La Verema del Cava, el Celler Carles Andreu ens proposa un esmorzar de verema amb raïm, most i vins en plena fermentació

Durant els pocs dies en què el most es troba a l’equador de la fermentació, ja a mig camí del vi, podem gaudir d’una beguda dolça i refrescant, plena de llevats que l’enterboleixen i l’omplen de bombolles. Tradicionalment elaborada amb raïm blanc de maduració moderada, aquesta beguda és celebrada i degustada cada any durant la verema a molts cellers del centre d’Europa, on l’anomenen Federweisser, Bernache o Sturm. El seu acompanyament habitual és el pastís de ceba.

Al Celler Carles Andreu ens proposen doncs la degustació d’aquesta beguda (i d’altres productes de la collita: raïm, most, vi en rama i evidentment tots els nostres vins i caves), acompanyada d’un esmorzar de coca de ceba, amb llonganissa i arengada, i brioix. Prèviament a l’inici de l’esmorzar, faran una explicació del procés de vinificació a l’interior del celler.

Horari: 

De 9:30 a 12h

Preu: 

14€ | Compra les entrades aquí (enllaç)

Organitza: 

AECAVA – Associació d’Elaboradors de Cava i Celler Carles Andreu

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1