Família
,
2024

Espectacle familiar 'Amal'

Espectacle familiar 'Amal' (esperança, en àrab) de la companyia de comediants La Baldufa, una història sobre les persones, la vida i l'esperança de crear un món millor.

En un moment complex I difícil en moltes vessants, La Baldufa pren part, s'implica I es compromet amb la societat en què vivim, explicant històries que fan pensar, propostes que interpel·len al públic. Que reforcin el paper de la cultura com aquell baluard de llibertat des d'on forgem un esperit crític necessari per reinventar el món que habitem.

Ras i curt, que contribueixin a fer una societat més justa.

Durada: 46 minuts

Sinopsi: 

A la perifèria d'una ciutat qualsevol, en un vell pati, Amal s'amaga en plena fugida. És una jove que després de viure els horrors de la guerra ha hagut de deixar el seu país per buscar refugi a Europa. No sap que en aquell indret, una altra noia també ha buscat refugi per escapar de les seves pròpies angoixes i preocupacions. Potser descobreixen que comparteixen més del que podien imaginar… Que malgrat les diferències, les dues anhelen trobar un lloc segur on sentir-se acollides i lliures de la violència i la incertesa.

Preu: 

6€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autoria i direcció: La Baldufa
Intèrprets: Ona Vives i Laia Gómez
Composició musical: Òscar Roig
Veus en off Català i Castellà: Begonya Ferrer
Una coproducció de FiraTàrrega - Suport a la Creació

Més informació: 

  • imatge de control 1per1