Família
,
2024

Espectacle familiar 'Bunji, la petita coala'

Espectacle familiar 'Bunji, la petita coala', a càrrec de Festuc Teatre. Un espectacle de teatre i titelles amb una escenografia sorprenents i dues intèrprets que a través de la narració, els diàlegs i algunes cançons, captivaran al públic des del primer moment al més pur estil de Festuc Teatre.

Aquesta vegada la companyia lleidatana s'inspira en tot l'imaginari australià, en la seva diversitat, en la seva fauna i les diferents espècies que hem de respectar i estimar.

La innocència dels més petits no estigmatitza ni crea diferències, simplement es basa en expressar i interactuar a través dels sentiments que ocasiona cada situació, sense prejudicis. En definitiva, una estona per riure, plorar, sofrir, gaudir, cantar ... i reflexionar a través de la història.

Sinopsi: 

La Bunji, és una coala que viu en un bosc d'eucaliptus. Els coales, tenen una activitat diària molt escassa, és per això que el tarannà de la nostra protagonista porta de cap a la seva tribu. Quan tothom està dormint, ella vol jugar, descobrir, enfilar-se..., per què no es comporta com la resta?

Un fet inesperat en el seu dia a dia, farà que s'allunyi del seu entorn. Que passarà amb la petita coala? Veniu a descobrir-ho! 

Preu: 

 

8€ general | 6€ Carnet Amics dels Teatres
Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autoria: Ingrid Teixidó
Direcció: Pere Pàmpols
Interpretació: Clara Olmo i Patricia de Haro

Organitza: 

Ajuntament de Valls

Més informació: 

  • imatge de control 1per1