Família
,
2024

Espectacle familiar 'L'invent de la Doctora Larsen'

Espectacle familiar interdisciplinar 'L'invent de la Doctora Larsen' a càrrec de l'Orquestra Camerata XXI, on música, teatre i audiovisuals es troben dalt l'escenari. Nou músics en escena i dues actrius omplen l'escena de música i moviment en una història per fer pensar d'on venim, on anem i, sobretot, valorar el que tenim.

La proposta de nova creació, planteja la dicotomia entre la hipertecnificació i la reconnexió amb la natura per donar resposta a la crisi climàtica. A partir d'un futur distòpic on la Terra s'està quedant sense oxigen, la humanitat es refugia exclusivament en les possibilitats de la inteligència artificial a l'hora de trobar solucions, tot i així, la música, els músics i la natura encara poden tenir alguna cosa a dir.

Sinopsi: 

La terra s'ha quedat sense oxigen en un món completament dependent de la tecnologia. L'únic recurs que la manté habitable és una màquina que millora la qualitat de l'aire a partir d'una música precisa i exacta. Per sort o per desgràcia, només robots poden reproduir-la amb prou precisió.

Pot ser que hi hagi alguna altra opció per la supervivència més enllà de la música sense músics? O l'ésser humà està condemnat a dependre de les màquines?

Preu: 

 

6€ general | 4€ Carnet CA
Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Guió: Rafael Fabregat
Música: Jordi Cornudella
Direcció escènica: Iban Beltran
Direcció artística: Guillem Cabré
Audiovisuals: Francesc Isern
Vestuari: Núria Subietas
Actrius: Alba Aluja i Georgina Llauradó
Orquestra Camerata XX

Organitza: 

Convent de les Arts

Més informació: 

  • imatge de control 1per1